Toyota lisävalot ja asennus Lumisen Valovelhosta

Toyota on yksi suomen suosituimmista automerkeistä ja Valovelhon avulla löydät juuri sinun Toyota-malliisi sopivat lisävalot. Voit myös varata lisävalojen asennuksen lähiautokorjaamoltasi edulliseen hintaan.

Hae rekisterinumerolla autoosi sopivat lisävalot!

Valitsen automallini itse

Asennusvalmiit paketit sinun autollesi.

Lisävalot asennettuna alk. 190€

Ilmainen toimitus.

Näin valovelho toimii

Lumisen Valovelho-palvelu on helpoin tapa löytää juuri sinun automalliisi sopivat lisävalot ja asennustarvikkeet. Valovelhon avulla voit myös varata sinulle sopivan lisävalojen asennusajankohdan Valovelhon kattavasta korjaamoverkostosta.

  1. Syötä autosi rekisterinumero hakukenttään.
  2. Valovelho etsii juuri sinun autoosi sopivat lisävalopaketit.
  3. Varaa lisävalojen asennus Valovelhon kattavasta korjaamoverkostosta.
  4. Autoosi sopiva lisävalopaketti toimitetaan sinulle.
  5. Lisävalot asennetaan autoosi Valovelhon korjaamoverkoston toimipisteissä.

Lisävalo lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta

Modernit LED-lisävalot ovat tieliikenteeseen hyväksyttyjä valaisimia, jotka tukevat auton omia kaukovaloja. Lisävalot mahdollistavat aikaisemman reagoinnin esteisiin ja yllättäviin tapahtumiin tiellä, lisäten turvallisuutta, varmuutta sekä ajomukavuutta!

Lisävalot voidaan asentaa lähes jokaiseen autoon ja niiden tuoma valoteho on merkittävä lisä auton omiin kaukovaloihin nähden. Lisävalot ovat LED-tekniikan johdosta pienempiä ja huomaamattomampia kuin koskaan, ja eri kiinnitystavat mahdollistavat todella tyylikkään asennuksen uuteenkin autoon.

Lumisen valikoimassa on lisävalo jokaisen autoilijan tarpeeseen, alkaen edullisesta aina alan tehokkaimpiin lisävaloihin asti.

FAQ

Toyota Avensis on yksi suomen suosituimmista automalleista ja löydät siihen parhaiten sopivat lisävalot Valovelhon avulla. Valovelhossa on laaja valikoima Toytoa Avensis yhteensopivia lisävaloja ja lisävalopaketteja. Valitse mieleisesi lisävalot ja sovi asennusajankohta helposti suoraan Valovelhosta. Pian sinun Toytoa Avensis valaisee pimeyttä aivan uudella teholla ja nostat ajoturvallisuutesi uudelle tasolle.

Valovelhosta löydät lisävalot ja lisävalojen asennuksen seuraaviin Toyota malleihin: 4-Runner, Auris, Avensis, Aygo, Camry, Carina, Celica, Corolla, FJ Cruiser, GT86, Hiace, Highlander, Hilux, Land Cruiser, MR2, Paseo, Picnic, Prius, RAV4, Sequoia, Starlet, Supra, Tundra, Urban Cruiser, Verso, Yaris.

Olemme parhaillaan tekemässä parannuksia Valovelhon asennuspalveluun, eikä asennusta voi juuri nyt varata. Mutta ei hätää, julkaisemme uusitun asennuspalvelun mahdollisimman pian!

Valovelhosta voit varata lisävalojen asennuksen lähes kaikille Suomen paikkakunnille, kuten Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Ylivieska.

Lisää valikoimaa: lumise.fi