Lisävalot asennettuna autoosi!

Lumisen Valovelho kasaa autoosi valmiit lisävalopaketit, jotka voit asennuttaa Raskoneen toimipisteissä kiinteään hintaan alk. 190,00 €.

Valitsen automallini itse

Lisävalon asennus alk. 190€*

Lumisen Valovelhosta ostetun lisävalopaketin asennus nyt valituissa Raskoneen toimipisteissä! Valitse vain tilauksen yhteydessä lähin Raskoneen toimipiste jonka haluat olevan yhteydessä sinuun asennusajan sopimiseksi. Asennuksen kiinteä hinta Lumisen Valovelhon asiakkaille alkaen 190€* joka maksetaan tilauksen yhteydessä. Asennusaika voidaan sopia jo noin viikon sisään tilauksesta.

*Lisävalon asennus johtosarjalla 190,00€. Automallista riippuen lisävalon asennus ohjainlaitteella 280,00€. Asennuspalvelun oston yhteydessä voit lisätä auton ohjaamoon asennettavan valinnaisen lisävalon käyttökatkaisijan 90€ lisähintaan.

Valmiit lisävalopaketit Valovelhosta

Valovelho löytää autoosi lisävalot sekä kaikki kytkentään vaadittavat tarvikkeet asennusvalmiina pakettina!

Lumisen Valomestarit ovat opettaneet Valovelholle mitä valoja autoon voisi laittaa ja miten. Valitset vain autosi mallin ja Valovelho paketoi sinulle valmiiksi autoosi sopivat lisävalot sekä tarvittavat kiinnitys- ja kytkentätarvikkeet!

Lumise - lisävalojen asiantuntija

Lumise tunnetaan laadukkaista valaisintuotteista, monipuolisesta valikoimasta sekä asiantuntevasta palvelusta. Lumisen täyden valikoiman löydät osoitteesta lumise.fi

Lisävalo tuo turvaa autoiluun

Suomen syksyllä saapuva pimeys tekee ajamisesta vaikeampaa, ja tarpeeksi tehokkaat kaukovalot ovatkin merkittävä tekijä tieturvallisuuden parantamisessa.

Lisävalot ovat tieliikenteeseen hyväksyttyjä valaisimia, jotka tukevat auton omia kaukovaloja ja auttavat kuljettajaa näkemään paremmin. Tämä mahdollistaa aikaisemman reagoinnin esteisiin ja yllättäviin tapahtumiin tiellä, lisäten turvallisuutta, varmuutta sekä ajomukavuutta!

Lisävalon valitseminen Valovelhosta

Kaikilla lisävaloilla saavutetaan huomattava etu pelkkiin auton omiin kaukovaloihin nähden.

Henkilö- tai pakettiautossa saa olla jopa 3 lisäkaukovaloa, mikäli ajoneuvon omatkin kaukovalot ovat käytössä. Jos auton omat kaukovalot poistetaan käytöstä, voidaan ne korvata lisävaloilla.

Lisävalot ovat laillisia tieliikennekäytössä kun lisävalojen ja autosi omien kaukovalojen yhteenlaskettu referenssiluku on yhteensä alle 100. Ajovalojen referenssin voit tarkistaa oman autosi ajovaloumpioista ja laskea ne yhteen valitun lisävalon kanssa Valovelhon kätevällä laskurilla.

Jos haluat tietää tarkemmin valon valinnasta, avaa chatti ja kysy lisää - Valomestarimme auttavat sinua mielellään.

Ilmaiset toimitukset lisävalopaketteihin!

Nyt kaikkiin Lumisen Valovelhoista ostettuihin paketteihin ilmaiset toimitukset Matkahuollon sekä Postin noutopisteisiin!

LIGHTLAB: valovertailu

Valitse verrattavat valot

Lightlab

Loading...

Mikä on LIGHTLAB-valolaboratorio?

LIGHTLAB-valolaboratorio mahdollistaa valojen huipputarkan ja puolueettoman mittaamisen.

Loading...

Huipputarkkaa mittaamista

Teoreettiset teholukemat ovat ikävä kyllä alan yleinen käytäntö ja useimmat valmistajat ilmoittavat tuotteiden ominaisuudet vain ledien ottotehon ja laskennallisen valovirran mukaan. Laskennalliset arvot ovat yleensä todellisia lukemia paremmat, mutta eivät kerro lisävalon todellisesta suorituskyvystä.

LIGHTLAB laboratorio mahdollistaa valojen huipputarkan mittaamisen. Me tiedämme enemmän myymistämme tuotteista ja parempi tietämys mahdollistaa myös paremman asiakaspalvelun, laadunvalvonnan ja tuotekehityksen.

Lisää valikoimaa: lumise.fi